GP Jef Scherens

GP. JEF SCHERENS

RONDOM LEUVEN

01.09.2019

DE WEDSTRIJD

 

De GP jef Scherens is een ééndaagse wielerwedstrijd van bijna 186 km die plaatsvindt in Leuven.De renners leggen 13 lokale rondes af in en rond de stad op een uitdagend en selectief parcours. Sinds 2005 maakt de GP Jef Scherens deel uit van de UCI Europe Tour in de categorie 1.1. De wedstrijd is ook in het Leuvense gekend is onder de naam "Poeske Scherens". Beleef deze puur rasechte topper in de hoofdstad van Vlaams-Brabant.

 


TECHNISCHE GIDS - 2019


De 53ste GROTE PRIJS Jef Scherens - Rondom Leuven is voorbehouden aan atleten uit de categorie Heren Elite en Elite-23 jaar. Ze is ingeschreven op de UCI-kalender Europe Tour. Overeenkomstig het UCI-reglement worden er punten toegekend voor het UCI-klassement.

Laatste update: 15.07.2019

HOSPITALITY - PUBLICITY 2019

 

De GP Jef Scherens biedt aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek én tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te vergasten op een unieke beleving van het wielrennen.

Laatste update: 01.07.2019


MOBILITEIT


Om de veiligheid van renners en toeschouwers te garanderen en de overlast voor de bewoners tot een minimum te herleiden is voor de dag van de wedstrijd een speciaal verkeersreglement uitgevaardigd waardoor normaal verkeer in en rond de stad niet mogelijk zal zijn. Hier vindt u informatie over de verkeersarme ring en het verkeersplan.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS

CONTACT

Baron August de Becker Remyplein, 52

B-3010 Kessel-Lo


info@ks-leuven.be

Copyright © Koninklijke Stoempers Club Leuven