GP Jef Scherens 2018

GP. JEF SCHERENS

RONDOM LEUVEN

16.09.2018

JASPER STUYVEN

 WINT DE GP JEF SCHERENS 2018!

Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) heeft weer de vuist mogen ballen. Op de Bondgenotenlaan in Leuven snelde hij naar de overwinning in de Grote Prijs Jef "Poeske" Scherens. Met podiumplaatsen in de Binck Bank Tour (ritzege), in de Brussels Classic (2e), in Québec (3e), in Wallonië (1e) en in Koolskamp (3e) doet Jasper Stuyven het de laatste weken uitstekend. In zijn thuisstad Leuven ging hij voort op zijn elan. De 26-jarige Trek-renner won de massasprint in de GP Jef Scherens. Op de Bondgenotenlaan flitste hij op het juiste moment uit het wiel van Timothy Dupont, die te vroeg op kop was gekomen. Jonas Van Genechten zette nog sterk op, maar Stuyven hield zijn inspanning vol en won met een half wiel voorsprong.

Jasper Stuyven: "Dit is zalig!", glunderde Leuvenaar Jasper Stuyven. "Dit is misschien geen WorldTour-wedstrijd, maar het is wel een speciale.

Ik had vanochtend tegen al mijn ploegmaats gezegd dat dit mijn thuisstad is, dus ze wisten het allemaal. En ze hebben zich allemaal 100% gesmeten."

 

En dan nu een feestje op de Oude Markt?

"Jazeker. Ik geef nog een vat voor mijn supporters in Café Allee."

1 – Jasper STUYVEN (B)

Trek-Segafredo

 

2 – Jonas VAN GENECHTEN (B)

Vital Concept Cycling Club

 

3 – Timothy DUPONT (B)

Wanty-Groupe Gobert

MET DANK AAN ONZE PARTNERS

CONTACT

Baron August de Becker Remyplein, 52

B-3010 Kessel-Lo


info@ks-leuven.be

Copyright © Koninklijke Stoempers Club Leuven