GP Jef Scherens 2021

GP. JEF SCHERENS

RONDOM LEUVEN

 29.08.2021

DE WEDSTRIJD

 

De GP jef Scherens is een ééndaagse wielerwedstrijd van bijna 186 km die plaatsvindt in Leuven.De renners leggen 13 lokale rondes af in en rond de stad op een uitdagend en selectief parcours. Sinds 2005 maakt de GP Jef Scherens deel uit van de UCI Europe Tour in de categorie 1.1. De wedstrijd is ook in het Leuvense gekend is onder de naam "Poeske Scherens". Beleef deze puur rasechte topper in de hoofdstad van Vlaams-Brabant.

 


GP JEF SCHERENS - PRAKTISCH


Tijdens de Grote Prijs Jef Scherens is het wielerparcours verkeersvrij. We sluiten de binnenring af, maar het centrum blijft bereikbaar.


TECHNISCHE GIDS - 2021


De 54ste GROTE PRIJS Jef Scherens - Rondom Leuven is voorbehouden aan atleten uit de categorie Heren Elite en Elite-23 jaar. Ze is ingeschreven op de UCI-kalender Europe Tour. Overeenkomstig het UCI-reglement worden er punten toegekend voor het UCI-klassement.

Laatste update: 16.07.2020

HOSPITALITY - PUBLICITY 2021

 

De GP Jef Scherens biedt aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek én tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te vergasten op een unieke beleving van het wielrennen.

Laatste update: 21.09.2020


DEELNEMERSLIJST


De bekendste teams aan de start zijn Cofidis met Van Lerberghe, Waeytens en de Fransman Hofstetter. Wanty-Gobert start voorlopig met Backaert, Baugnies, De Gendt, Dupont en Vanspeybrouck. Total Direct Energie stuurt onder meer Ligthart, Boudat, Cousin en Petit over de Leuvense wegen. Ook Sport Vlaanderen-Baloise komt met een team aan de start.Roompot-Charles komt onder andere met halve thuisrenner Sean De Bie samen met de snelle Boy Van Poppel op de proppen... 

MET DANK AAN ONZE PARTNERS

CONTACT

Baron August de Becker Remyplein, 52

B-3010 Kessel-Lo


info@ks-leuven.be

Copyright © Koninklijke Stoempers Club Leuven